Home

logo.final.transparent-01

Made with Love

Creionăm și pictăm cu lumini, culori și umbre doar povești unice, ideale pentru ocazii speciale din viața celor dragi vouă, pentru inspirație și visat cu ochii deschiși ori chiar pentru un răsfăț nevinovat într-o lună de octombrie.

Shop Collections

Paintings

A clean and simple way to remember moments in your life. 

Illustrated Prints

A clean and modern take on print design.

Our Story

Îndrăgim tot ce ține de frumos, inclusiv printurile și arta digitală, dar aici încercam să conservăm primul proces utilizat în pictură: pânza, pensula și artistul.

Testimonials

Suflet asternut pe panza

 “Suflet asternut pe panza. Iubire, pasiune si curajul de a fi vulnerabil. Acestea imi vin in minte atunci cand spun Acrilista. “

Loredana Oprisa

Scris din suflet

” Am povestit-o ca prietenă, în file de jurnal, și ca muză, în proiecte fotografice, dar ca artistă nu am avut ocazia s-o creionez în cuvinte. Până acum.

Frânturi de gri, negru și albastru se regăsesc în bucăți de cer nocturn, sclipiri de stele, siluete de copaci și o lună ca un Univers nou, toate imaginate-n doi ochi căprui care tăinuiesc un suflet plin de culoare și pasiune. 

Degetele ei se lasă uneori purtate de cărbunele negru ca tăciunele în povești despre balerine, alteori se îmbracă-n acrilice de toamnă dând viață unor păduri de foc sau se agață visătoare de vară cu o pădure de-un verde smarald.

Tablourile ei sunt însăși extensia persoanei care ni se afișează doar nouă, cei aleși de ea să-i fim prieteni. Iar faptul că a decis să-și împartă bucăți imperfecte de suflet,  cu oameni necunoscuți, este un curaj extraordinar dar și o binecuvântare pentru cei care au nevoie să-i întâlnească arta.

Mă-nclin,

S. ” 

Simona Toma

Jurnal Fotografic

Mai mult decat un simplu nume de brand

“Acrilista e mai mult decât un simplu nume de brand. E format din părți de suflet întins în acril, din contururi de vise și din rame de trăiri. Și, mai presus de toate, din omul din spatele pensulei, fiecare nerv fiind o prelungire a imaginației. Natura, universul, luna, toate au un punct intim surprins în detalii delicate de către Irina. Și atunci când privești din confortul canapelei galaxia atârnată de un perete, vezi mai mult decât acril și pânză și lemn. Vezi o lume nouă, în care ai universul concentrat într-un pumn. Și pentru asta, Acrilista e mai mult decât un brand. E un motivator, un punct de start al energiei pentru întreaga zi. Iar asta, de multe ori, face mai mult decât orice cuvânt”

Radu Andrei Popa